Elsker DU også dit liv?

Tik, tak, tik, tak. Tiden, vores allermest dyrbare ressource, går og går. Det gjorde den også i går, i dag, nu og måske også i morgen… Er du, som jeg, lidt oppe i alderen, vil du måske sige, at tiden ligefrem løber.

Får du set det, du vil? Sætter du dine aftryk? Har du det godt med dine børn? Er de lykkelige? Påvirker du dine nære og verden omkring dig på en positiv måde? Vokser din indsigt hver dag, så du kan hjælpe med at løfte andre mennesker? Bidrager du aktivt til at gøre verden til et bedre sted? Store spørgsmål, der bør give dig grund til at tænke over, om du forvalter dit liv og din tid på rette vis?

Vi gør alle det bedste, vi har lært – men indimellem er det bare ikke nok. Vi kan måske klare os nogenlunde, godt eller ligefrem fantastisk i forhold til karriere, penge og position – og alligevel inderst inde mærke, at der er noget, vi indholdsmæssigt mangler i vores liv. Måske er det vores potentiale, der ikke er foldet tilstrækkeligt ud. Måske ensomhed, utilfredshed, disrespekt eller et lavt selvværd, der får os til at blive til en anden en den, vi egentlig allerinderst er, ville eller burde være?

Jeg er optaget af at udvikle og optimere erkendelsesbaserede processer, der skaber menneskelig indsigt og visdom. Menneskelig visdom næres af åbenhed og nysgerrighed – egenskaber, der er med til at holde vores vitalitet og lyst til livet på et højt niveau. Jeg stortrives, når jeg i mit virke inspirerer, transformerer mennesker og styrker indsigt, der fremmer en ønsket adfærd. Uanset om det er i privat eller professionelt regi. Om det er individer, par, ledere eller medarbejdere. Jeg elsker mit liv og det at skabe værdi gennem betydning. Når jeg giver mig selv betydning – det jeg mærker betydning. Når jeg giver andre betydning og ikke mindst, når jeg arbejder med noget, der er af betydning – så er livet for mig helt og aldeles fantastisk. Hver gang jeg møder mennesker, der tager ansvar, vil og måske kan noget, mennesker der er åbne og interesserede i livet og er interesserede i at have det rigtigt godt – så vokser livsvisdommen gennem dialog og samvær. Gennem stilhed, kontakt, nærhed og kærlighed.

Mit liv er med en analogi til Star Wars filmene at hjælpe med at få storheden frem i den enkelte – at udvikle mennesker til vise Yoda’er. For dem, der ikke har mødt eller husker Yoda, så er Yoda et lille og tilsyneladende ubetydeligt, grønøjet væsen, der med enkel visdom, erkendelsesbaserede spørgsmål og udfordringer forløser potentialet hos helten Luke Skywalker, så han sammen med Han Solo og andre allierede kan redde verden.

Yoda’er forløser menneskeligt potentiale. De bidrager til at skabe gode liv og transformerer verden til gavn for os alle.

Jeg elsker at udvikle Yoda’er – at arbejde med mennesker, der vil have styrket deres indsigt. Mennesker, der er åbne, og som vil transformere sig selv og deres nærmeste. Som vil være med til at gøre verden smukkere gennem personlig ansvarlighed og visdom.

Jeg ønsker dig og dine et smukt og godt liv.

KH

Per

Leave a comment

CXOPeople ApS · Risvangen 5 · 2700 Brønshøj · Danmark · +45 26 44 17 27 · info@CXOPeople.com · CVR 40916911

Følg os på de sociale medier

CXOPeople.com 2024. All Rights Reserved.

kreditkort
Valuta