Er du elsk-værdig?

Tiden mellem brylluppet og vores dages ende bliver sædvanligvis ikke beskrevet i eventyrene. Fokus ligger på tiden og trængslerne, der leder op til brylluppet. Det at finde den rigtige prins til prinsessen eller den rigtige prinsesse til prinsen er den store udfordring. Meget er vundet i en kærlighedsrelation, når det lykkes at finde det menneske, der føles som værende rigtigt.

Når rette kærlighed er til stede, løser mange af samlivets udfordringer sig lettere. Rette kærlighed og rette indstilling kombineret med en lang række menneskelige kompetencer og en vis følelsesmæssig intelligens gør hele forskellen mellem det gode og det dårlige kærlighedsforhold. Vores evne til at rumme og elske begynder med vores egenkærlighed, og den styrkes bedst gennem gensidig åbenhed og personlig udvikling. Rette kærlighed og rette indstilling indeholder idéen om, at vi alle er gode nok, som vi er, og at alle har ret til kærlighed, respekt og god behandling. Der er ingen ”forkerte”, men der er én, der er mere ”rigtig” for os at være sammen med end andre.

”Vi voksede fra hinanden”, sagde den, der i virkeligheden aldrig var der, og hvis liv byggede på illusioner og nøjsomhed frem for på undersøgt og reel virkelighed. En virkelighed, der vel at mærke måske aldrig omfattede ansvarlighed, indsigt og ægte kærlighed. Uanset din ydre skønhed og din egen mening om de fysiske begrænsninger, som især du kan se, så vid, at des mere du elsker dig selv, des mere elsker andre dig også. Vid også, at mennesker, der falder ind i en offerrolle og lever efter, at alting er barndommens og omverdenens skyld, at de fleste mennesker betragtes som ulidelige at være sammen med. Når vi alligevel i sødme forsøger, så vid, at det gør ondt på os, og at vi allermest har lyst til at give dig et wake-up call af format, så du kan komme ind i kampen og i gang med at elske dig selv. Tag livet på dig og bliv ansvarlig. For os, der har et menneske i vores kreds, der har taget offerrollen på sig, er det bedste og mest kærlige vi kan gøre, kærligt, vedholdende og kontaktfuldt at inspirere til udvikling.

Når vi møder en potentiel partner, projicerer vi alle vores mest positive drømme og tanker om den optimale partner over på ham eller hende. Vi konsoliderer vores drømme, der sandsynligvis er uden hold i virkeligheden, ved at omtale vedkommende umådeligt positivt over for vores venner, veninder, familie og alle, der magter at lægge øre til det. Når virkeligheden efterfølgende lidt efter lidt rammer os, så iværksætter vi den store udviklings- og forandringsplan. Nu skal han eller hun udvikles (det er dog oftest han:–)), så han kan blive som ønsket. Medmindre vedkommende selv har et dybtfølt ønske om udvikling, er det et udviklingsprojekt, der er dømt til at mislykkes. Heldigvis, for ingen skal udvikles eller laves om af andre. Det har alle sikkert oplevet i rigeligt omfang. Vi skal selv ville, og vi skal selv definere, hvad vi har behov for at få udviklet.

Bliv ikke forført af, at der er en, der gerne vil være sammen med dig. Vær bevidst om dit eget værd. Bliv forført af det menneske, der gerne vil være sammen med dig resten af dine dage, og som viser kærligheden gennem handling og ikke kun ord. Bliv forført af det menneske, der vil nærheden og udviklingen, og som for alvor er interesseret i dig med afsæt i en ægte interesse for sig selv og for dig. Bliv forført af prinsessen eller prinsen på den hvide hest i romantisk betydning. Gå efter din allermest romantiske drøm, gør din del af arbejdet på et indre og ydre plan og gør dig elsk-værdig. Fald ikke for overflade, hvor tatoveret den end må være. Skønhed og fin og dekoreret overflade slår aldrig den styrke og de menneskelige kompetencer, som indre tatoveringer, sårbarheder og arrene efter et levet liv giver et menneske. Livslæring, der omfatter ansvarlighed, personligt lederskab, indsigt og lyst til at opnå visdom. Evnen til refleksion og kommunikation fremmer det kærlige samvær og dermed også forudsætningerne for bedre trivsel og seksualitet. Læs mere om Kærligt Samvær og Seksualitet i Gør Verden Smukkere 6.

KH

 

Per

Leave a comment

CXOPeople ApS · Risvangen 5 · 2700 Brønshøj · Danmark · +45 26 44 17 27 · info@CXOPeople.com · CVR 40916911

Følg os på de sociale medier

CXOPeople.com 2024. All Rights Reserved.

kreditkort
Valuta