Et "by invitation only" VIP netværk.
Medlemmerne af ICC er mennesker, der har fælles træk:
Inflydelse, karisma, mål og evnerne til at nå dem.
Vi takker alle vores medlemmer for deres deltagelse og tror på, at stærke forbindelser er nøglen til succes. International Club Copenhagen har nu mere end 4.000 medlemmer og vokser støt.
Medlemsskab er gratis - og kan ansøges ved henvendelse til Hasse eller Per.

Ambassadors, diplomats, leaders and influencers

Netværk, kultur, viden, lederskab, læring og forretning

Grundlægger
Hasse Ferrold

Hasse har sammen med nu afdøde Bernhard Braumann grundlagt International Club Copenhagen.

Han er oprindeligt uddannet tandlæge, men hans unikke evne til at danne forbindelser mellem mennesker og hans store passion for fotografi samt en stor nysgerrighed på livet fik ham til at søge ud i verden for at møde indflydelsesrige mennesker; præsidenter, diplomater, kunstnere og forretningsfolk. Hasse driver en blog, hvor han deler billeder og oplevelser fra nogle af de steder han har været.

Hasse værdsætter mennesker med en positiv energi, drive og passion – og han ynder at involvere dem i ICC med det formål, at være med til at skabe en mere harmonisk verden.

Præsident
Per Leth-Nissen

Per er dedikeret til at styrke menneskers livskvalitet gennem udvikling af psykologisk indsigt og følelsesmæssig intelligens.

Per har akademisk og en omfattende og varieret kreativ baggrund samt en 5-årig psykoterapeutisk uddannelse bag sig. Han har stor erfaring og har bl.a. mere end 3.500 individuelle sessions bag sig. Udvikling af såvel private, som erhvervsledere

Per er grundlæggeren af CXOPeople, der med en kreativ tilgang til ledelsesudvikling og kommunikationstræning på individuelt, gruppe og stor-skala niveau skaber store resultater. Klienterne omfatter CXO’er fra de største virksomheder i Danmark.

Inspiration & læring fra ICC Institute:

Udvalgte blog indlæg for ICC

På toppen?

OM AT LØFTE LEDERE Min vision er at gøre verden smukkere. Det er derfor altid en glæde at arbejde med ledere, og derigennem påvirke erhvervslivet med mine idéer og erfaringer, der på den måde får betydning for mange mennesker. Her er et eksempel for noget af det jeg og mit team gør i forhold til at træne engagerende kommunikation med

Læs mere »

Psykologisk viden til DIG og DINE

PSYKOLOGISK VIDEN TIL DIG OG DINE I Gør Verden Smukkere bøgerne og på den tilhørende blog får du utallige psykologiske værktøjer til livets værktøjskasse. Jeg skriver enkelt, overskueligt, emne opdelt og “ind til benet” om hvert emne. I bøgerne er der en lang række øvelser – mere end 650 totalt – der hjælper dig til at reflektere og indlære værktøjerne.

Læs mere »

Lær at holde tale, del 1

LÆR AT HOLDE TALE, 1 Med den overskrift har du sikkert en forventning om, at du her får en hurtig og let gennemførelig opskrift på, hvordan du holder en succesfuld tale. Det er ikke tilfældet. Det er let, at holde en god tale, når vi har et godt indhold, ved hvordan talen skal holdes, vi har trænet talen meget og

Læs mere »

Tid til udvikling af DIG og DINE?

TID TIL UDVIKLING AF DIG OG DINE? Uanset om vi vil det eller ej, bringer livet hele tiden nye muligheder og udfordringer til mennesket. Sekunderne, minutterne, timerne, dagene, ugerne, månederne, årene og livet går. Alting er under konstant forandring i os, mellem os – og i verden omkring os. Der er INGEN konstant i verden. Livet er ikke konstant, selvom

Læs mere »

Stay tuned for updates

CXOPeople ApS · Risvangen 5 · 2700 Brønshøj · Danmark · +45 26 44 17 27 · info@CXOPeople.com · CVR 40916911

Følg os på de sociale medier

CXOPeople.com 2021. All Rights Reserved.

kreditkort
Valuta
DKKDansk krone
EUR Euro