Nyd det – Tiden løber mere end hurtigt!

Føler du, at tiden løber?

Så er det måske nu, at du skal overveje om du får brugt tiden godt nok? Måske kan nedenstående inspirere dig?

Et nyt paradigme
Vi gør det bedste vi kan. Vi gør det, vi har set og har lært. Men hvis det nu ikke er tidssvarende eller på mange punkter ikke er godt nok, hvad gør vi så? Hvad gør vi, hvis vi trænger til at få lært noget nyt eller vi skal have aflært noget forkert? Hvor går vi hen? Og til hvem går vi for at få psykologisk viden og indsigt, der hjælper os til at få et bedre liv? Et liv, hvor du realiserer dit potentiale, får større nærhed, mindre ensomhed, bedre relationer. Et liv, hvor du med nye psykologiske kompetencer formår at give dine børn det selvværd og de kompetencer, du ville ønske, at dine forældre havde givet dig. Men som de ikke var i stand til at give, fordi de ganske enkelt ikke havde lært det. De gjorde det bedste, selvom det måske ikke var godt nok.

Indsigt
Indsigt er det, der skal til for at du kan nå det, der er din intention eller dit mål. Uanset om det er dine personlige mål, dig i forhold til dine børn, forældre eller relationer. Eller dig, som leder i forhold til dine medarbejdere, kolleger eller virksomhedens interessenter. Hvis du tænker over det, og er forbi det punkt, at det er alle i dine omgivelser, der er forkert på den – og det er dig, der som offer for deres uduelighed alene vide – et øjeblik tager følgende til dig, at: DER ER DÉT, DER ER!

Der er dét, der er!
Se forbi illusionen, se forbi drømmen om det, du troede det skulle være. Se klart med indsigt. Menneskelig indsigt kommer gennem viden, erfaring, ved at se indad, ved at reflektere, ved at forstå og ved at se bagom det umiddelbart synlige.

Se på dig selv, se på dine nærmeste, på familien, vennerne, relationerne, arbejdspladsen, lederen, samfundet. Der er dét, der er – og det er dig, der bestemmer, hvad du vil gøre med det, der er. Flyt dig fysisk, hvis du ikke kan lide det, det der er. Eller flyt dig fra det, der er ved at forandre dig selv, så du finder fred og accept gennem erhvervelse af større psykologiske og følelsesmæssige muskler, du kan bruge til at forandre din omverden. Vid, at bevidst forandring kræver indsigt, tid, vilje og handling!

Læs mere herom i Gør Verden Smukkere serien.

Vær med til at gøre verden smukkere ved at like, kommentere og dele. På forhånd tak.

KH
❤️❤️❤️

Per

Leave a comment

CXOPeople ApS · Risvangen 5 · 2700 Brønshøj · Danmark · +45 26 44 17 27 · info@CXOPeople.com · CVR 40916911

Følg os på de sociale medier

CXOPeople.com 2024. All Rights Reserved.

kreditkort
Valuta