Om kærlighed

OM KÆRLIGHED

Forudsætningen for at kunne elske andre er, at vi elsker os selv. Des mere kærlighed vi rummer, des mere kan vi give ud. Opgaven er at lytte til os selv, at opfylde vores behov og derefter at give kærligheden til sandre – til fællesskabet. Det her handler IKKE om egoisme, men om at opbygge sig selv, for at kunne løfte andre gennem kærlighed. Det ved kongen i illustrationen.

Kærlighed er forudsætningen for god kvalitet og for samvær af høj kvalitet.
Relationer skal plejes med kærlighed for at kunne udvikles til kvalitetsrelationer. Dette gælder ikke mindst i parrelationen, der kræver en vedvarende indsats for at kunne udvikles.

Det, vi er villige til at investere i udviklingen af os selv og i hinanden, er proportionalt med det, kærligheden har til os i relationen.

Det er udfordrende og sårbart at være i en parrelation i en tid, hvor flere og flere vælger at være alene. Vores kultur er en rig overflodskultur, hvor det er almindeligt accepteret at zappe videre, hvis vi ikke kan lide det, der foregår. Tendensen er lidt den samme inden for pardannelse. Den mindskede afhængighed og stor lyst til kvalitet i kærlighedsforholdet, ofte kombineret med manglende værktøjer til at fordybe og udvikle parrelationen er måske nogle af de centrale årsager til, at antallet af singler er stærkt stigende. Det kræver, for de fleste, en stor indsats og selvindsigt at få relationer til at fungere. Når de gør det – er det det hele værd.

Leave a comment

CXOPeople ApS · Risvangen 5 · 2700 Brønshøj · Danmark · +45 26 44 17 27 · info@CXOPeople.com · CVR 40916911

Følg os på de sociale medier

CXOPeople.com 2021. All Rights Reserved.

kreditkort
Valuta
DKKDansk krone
EUR Euro