Om mission

OM MISSION

Er du bevidst om, hvad der er din mission? Har du formuleret en mission, der hjælper dig til at definere dig som menneske og på et bevidst plan hjælper dig til at styre uden om forhindringer, træffe de rigtige valg og til at nå det, du gerne vil?

En formuleret mission, der med baggrund i den du er, det du gør, det du allerinderst interesserer dig for, og som du livet igennem altid har være optaget af på et følelsesmæssigt plan, er med til at definere og hjælpe dig som menneske. Det er her, du har en indsigt og særlige ressourcer, der bragt i spil på rette måde kan føre dig derhen, hvor du gerne vil være.

Udfordringen er at blive bevidst om de indre ressourcer uden at fortabe sig i den prosaiske virkelighed. På den ene side at se dig selv i en større sammenhæng (det betyder, at din mission hverken helt eller delvist nødvendigvis er lig med dit nuværende job). På den anden side, at være meget grundig omkring dine svar i den personlige afsøgning, der er nødvendig for at finde netop din mission.

Leave a comment

CXOPeople ApS · Risvangen 5 · 2700 Brønshøj · Danmark · +45 26 44 17 27 · info@CXOPeople.com · CVR 40916911

Følg os på de sociale medier

CXOPeople.com 2021. All Rights Reserved.

kreditkort
Valuta
DKKDansk krone
EUR Euro