Afspil video

Træner du dine kommunikationsevner og Executive Presence?

Hvor meget tid bruger du hver uge på målrettet at udvikle dine kommunikationsevner? Lad mig gætte: Sikkert ikke ret meget, vel?

Det er i grunden interessant, når en leders vej til succes og det gode liv er evnen til at kunne kommunikere og engagere. Udvikling af dine kommunikationsevner – din karisma – din Executive Presence – er helt central. Tænk bare på, hvor ville Landsholdet være, hvis de aldrig trænede.

De ledere, der er bedst til at kommunikere, er de ledere, der formår at skabe følgeskab.

Jeg styrker din og dit teams evne til at kunne kommunikere gennem klare budskaber. Det kan være, at du køber et klippekort til dig selv eller et forløb til dit team. Under alle omstændigheder arbejder jeg i dybden med dig. Jeg finder ind til dit kommunikationstalent, arbejder med dit selvværd og dine budskaber – og får dig hjem til dig selv, så du bliver så autentisk og troværdig som muligt. Jeg inspirerer dig og løfter dig til nye højder, til glæde for forretning og karriere.

I en overkommunikeret verden, hvor evnen til at kunne engagere og kommunikere er helt central der er det store spørgsmålet: Hvor stort et forspring er du villig til at give dine konkurrenter? Tror du ikke at det er nu, DU skal igang med at træne dine kommunikationsevner? Din Executive Presence? Er du klar til at blive løftet til nye højder og til at investere i din fremtid – så kontakt mig. Hav en rigtig dejlig dag!

KH

Per

Leave a comment

CXOPeople ApS · Risvangen 5 · 2700 Brønshøj · Danmark · +45 26 44 17 27 · info@CXOPeople.com · CVR 40916911

Følg os på de sociale medier

CXOPeople.com 2023. All Rights Reserved.

kreditkort
Valuta